Thursday, June 18, 2009

Dorothy Gale dan episod pergi ke bulan.

sudah lama kering blog ini tanpa kiriman. saya terlalu sibuk. di stadium hoki. di pejabat.
rasa perlu di kerat lapan dan dibahagi bahagi ke tempat tempat yang tertentu tersebut.

ouh. rentetan yang lalu.

pada 7hb jun yang lalu. bapak saya kemalangan.









untuk pengetahuan anda semua. dia ok. sihat alhamdullilah.

lututnya koyak, 30 jarum jahitan.

saya, agus dan lanun. menjaganya bergilir2 di hospital. terima kasih kepada siapa yang hadir menziarah wak saimin. dan juga terima kasih untuk staff WARD 4, hospital pontian, puan siti hawa, dan semua yang mengenali wak saimin.

3 comments:

ainfazrin said...

aduh. no plat keta tu tak clear aa. kasi clear sket. nak gi sesah driver tu.


cewwaaahh... hehe. glad dat abah is ok. :)

a g u s said...

jugak terima kasih dari aku sorang pun cukup pada nurse Fitriah..mugo jumpo lagi deh dan cik Mas anak pakcik selang satu katil seblah kiri. Mas lah tenaga abang berjaga malam tu..yahahaha...serta x lupe pada kedai soto sedap depan hospital, sate pak atan, burger power dan cendol pantai tepi kedai nasik mahal gile...

syah.li.zan said...

to ain :-
wak saimin dah sihat, dah boleh ngeteh. dia mintak jam baru.

to aguh :-
a'ah. wak saimin ada cakap aritu, kau ngurat misi kelantan.

dia siap cakap korang bertepuk tepuk bahu. nasib baik aku dah tunang, kau tau tak?