Tuesday, December 4, 2007

my brain is racing!

aku ada blogspot.... (sigh!)


dan itu adalah magik.


walaupun pastinya akan ada kata kata nista dari incek incek yang lain... (maaf bro, aku melanggar tulah), sebab dulu aku pernah memberi kata kata "babi lah pakai blogspot" tapi sekarang lihatlah saya...


saya tak mampu melayan, dan melawan.


sebenarnya aku ada blog lain (which was utterly and convincingly not that friendly-type-post) dan setelah memikirkan baik buruk, maka aku memilih blogspot. tapi kali ini, betul betul akan ku sumpah jadi blog rasmi aku... (iye, saya takde duit nak set server)


akan ku sumbat hasil kerja aku nanti.... self narrated writing, poems, friendly banters about girls, and pornsite links.


ouh ye... aku jahat.


ingat tu.


bagi semangat untuk aku terus menulis... dan menulis.



p.s : dont bring your kids while reading my blog. :) cheers!

3 comments:

BukiTiLMu ( BI ) said...

im here..

tahniah de blog rasmi sendri dah.
hehe..



http://copieetpate.blogspot.com
check mine..

sy pun tak de duit nak beli server sendiri..
hehe..

ainfazrin said...

tolong lah update blog ni enche oiiiiii..

Poklah TG said...

oh..now it's my first day here..
sla beri tunjuk ajar.